Integritetspolicy

DATASKYDDSPOLICY

Ägare: ProperTaxGroup LLC - EIN-NUMMER: 93-3222744

ARTIKEL 1 - INSAMLING AV PERSONUPPGIFTER

När du gör ett köp i vår butik, som en del av köp- och försäljningsprocessen, samlar vi in de personuppgifter du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress.

När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din dators IP-adress, vilket ger oss information om den webbläsare och operativsystem som du använder.

E-postmarknadsföring (om tillämpat): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

ARTIKEL 2 - SAMTYCKE

Hur får vi ditt samtycke?

När du ger oss dina personuppgifter för att genomföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, arrangera en leverans eller göra en retur, antar vi att du samtycker till att vi samlar in och använder dina uppgifter endast för det specifika syftet.

Om vi ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke, eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur drar jag tillbaka mitt samtycke?

Om du efter att du har gett ditt samtycke ändrar dig och inte längre vill bli kontaktad, att dina uppgifter samlas in eller avslöjas, kan du meddela oss genom att kontakta oss på info@renovamood.com eller skicka ett brev till: 10693 East Exposition Avenue apt 102, 102, Aurora Colorado 80012, USA

ARTIKEL 3 - AVSLÖJANDE

Vi kan avslöja dina personuppgifter om lagen kräver det av oss eller om du bryter mot våra Allmänna Försäljningsvillkor och Användarvillkor.

ARTIKEL 4 - SHOPIFY

Vår butik är värd på Shopify Inc. De tillhandahåller oss med den online e-handelsplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

Dina uppgifter lagras genom Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. Dina uppgifter lagras på en säker server skyddad av en brandvägg.

Betalning:

Om du gör ditt köp genom en direkt betalningsgateway, lagrar Shopify dina kreditkortsuppgifter. Dessa uppgifter är krypterade enligt Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uppgifterna om din köptransaktion lagras endast så länge som är nödvändigt för att slutföra ditt köp. Efter att detta är slutfört raderas informationen om din köptransaktion.

Alla direktbetalningsportaler följer standarden PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är ett gemensamt initiativ av företag som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

PCI-DSS kraven säkerställer säker hantering av kreditkortsuppgifter av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

För mer information kan du också läsa Shopifys Användarvillkor här eller Integritetspolicy här.

ARTIKEL 5 - TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART

Generellt sett kommer de tredjepartsleverantörer vi använder endast att samla in, använda och avslöja dina uppgifter i den mån det är nödvändigt för dem att kunna tillhandahålla de tjänster de erbjuder oss.

Dock, vissa tredjepartsleverantörer, såsom betalningsportaler och andra betalningstransaktionens processorer, har sina egna integritetspolicies rörande den information vi måste tillhandahålla dem för dina köptransaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicies så att du kan förstå hur dina personuppgifter kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Speciellt, kom ihåg att vissa leverantörer kan vara placerade eller ha anläggningar som är placerade i en annan jurisdiktion än du eller vi. Så om du väljer att genomföra en transaktion som involverar tjänster av en tredjepartsleverantör, kan dina uppgifter bli föremål för lagarna i den jurisdiktion där leverantören eller dess anläggningar finns.

Till exempel, om du är placerad i Kanada och din transaktion bearbetas av en betalningsgateway i USA, då kan dina personuppgifter som används i transaktionen bli föremål för avslöjande enligt United States lagstiftning, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en webbplats eller applikation från en tredje part, är du inte längre reglerad av denna Integritetspolicy eller vår webbplats Användarvillkor.

Kundservice

Vi erbjuder en professionell kundservice från måndag till fredag, kl. 8.00 till 18.00.

Säker betalning

Vi använder den senaste tekniken inom branschen.

Leverans till hemmet

Vi skickar din beställning inom 24 timmar. Fri leverans.

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti på alla våra produkter.